Groote Jonkvrouw IJzendijke fase IIB

Sluis - IJzendijke
Actueel aanbod

€ 169.500,- tot € 279.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
165 - 581m2

Over dit project

Aan de rand van IJzendijke wordt De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. Nu het eerste deel van de tweede fase gebouwd én bewoond is, vervolgen we de tweede fase met nog 27 woningen. Ook hier is weer een optimale keuze aan woningtypes en uitbreidingsopties. Bijzonder echter, en uniek voor Zeeland, is hier de keuzemogelijk voor het energienotanul pakket en de unieke infra-roodverwarming. Zo wordt uw woning nog moderner, comfortabeler en energiezuiniger.

Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzienigen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.

Deze tweede fase bestaat uit de volgende woningtypes:
MARKIES, dé betaalbare starterswoning
RUITER, dé ideale gezinswoning en fraaie 2-onder-1-kapwoning
BARONES, dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden
GROOTVORST, dé ruime bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers

De woningen bieden een grote diversiteit, zowel in ontwerp, uitvoering als in de prijs. Hierdoor is dit project uitermate geschikt voor elke woon- of gezinssituatie. De moderne architectuur en woningsamenstelling zorgt voor een frisse en vooral eigentijdse uitstraling. Dus voor elk wat wils! De projectdocumentatie omvat naast deze folder, 5 aparte folders van ieder woningtype. Daarin worden de individuele woningtypes uitgebreid aan u gepresenteerd. Wenst u meer informatie over één of meer woningtypes? Vraag naar de uitgebreide technische documentatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groote Jonkvrouw IJzendijke fase IIB
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 169.500,- tot € 279.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Sluis.

Aanmelden